Reduceri FashionDays - Looks we love Fashion Days

Reduceri FashionDays - Looks we love Fashion Days
Modern Classics – stilul clasic nu e niciodată demodat. Dar se reinventează în fiecare an, astfel că, pentru 2018, propunerea vine sub forma imprimeurilor cu accente colorate. De asemenea, pantofii stiletto sunt înlocuiți de cei kitten heel, iar modelele mini de genți, în culori contrastante, iau locul celor clasice. 

Pleats, please – fustele nu trebuie uitate nici în timpul sezonului rece. Cele plisate, mai ales, sunt alegerea perfec​tă pentru un look streetstyle și se asortează perfect cu pulovere călduroase. ​Ținuta poate fi completată cu o pereche de pantofi comozi sau cizme înalte, alături de o geantă cu ​imprimeu vesel.

IT Color: Red – Pentru o atitudine îndrăzneață, o ținută all red este recomandarea perfectă. În contrast cu anotimpul alb, piesele de îmbrăcăminte roșii ​ies în evidență, așa că nu e nevoie de prea multe accesorii. ​Pentru un look curajos, all red, recomandăm accesorii în aceeași culoare sau măcar în tonuri complementare. 

Stylish army – Trendul army ​este mai feminin ca niciodată. ​Paltonul verde militar este întodeauna o piesă de succes, care poate fi mixat cu tonuri deschise și care scoate în evidență farmecul femeii puternice. Nu trebuie uitați nici pantofii, ​alăturați unei ge​nți medi​i, tot în tonuri deschise. 

Romantic florals – ​Imprimeurile florale rămân în trend​, chiar și iarna!​ Rochi​a înflorată, purtată cu o pereche de pantofi stiletto colorați, este recomandarea sezonului. Iar pentru un look urban cool se poate asorta cu un accesoriu de păr sporty chic, precum o șapcă.

Stay puffed up W – Jachetele puffer ​sunt noile vedete ale sezonului. Pot fi asortate cu o paletă largă de ținute, cum ar fi o salopetă și o pereche de pantofi sport, în tonuri deschise. Look-ul urban poate fi obținut și prin înlocuirea pantofilor cu ghete, ​mai ales dacă ​afară ninge ca-n povești. 

Stay puffed up M – Bărbații sunt tot mai interesați de fashion. ​Iar jacheta puffer​ este și piesa de rezistență recomandată pentru garderoba oricărui bărbat în acest sezon. ​​Aceasta poate fi scoasă în evidență cu o pereche de pantaloni slim cut și ghete în tonuri deschise. 

Winter in grey – Un stil ce pare sobru, la început, devine un outfit casual cu piesele în nuanțe complementare de gri. Un sacou slim fit, alături de ghete negre și jachetă de iarnă dau domnilor un look stylish. 

Sweater weather – În plină iarnă puloverele sunt articole vestimentare ce nu pot fi neglijate. Dar pot fi incluse într-un mod cool în ținute, cum ar fi ​suprapunerea unui cardigan cu​ un pulover colorat, lăsat ​lejer ​peste umeri.

Vibrant colors – Nuanțele vii sunt recomandare​a pentru zilele mohorâte în sezonul rece. Un pulover portocaliu, temperat cu o pereche de pantaloni negri, creează o imagine smart-casual perfectă. Se asortează perfect  o șapcă și o pereche de șosete subțiri, colorate. 

Aviator approved – Look-ul aviator este tot mai căutat de către bărbați. Iar pe lângă iconicii ochelarii de soare, garderoba ​poate fi completată cu alte elemente de inspirație aviatică: o jachetă îmblănită, ghete și un rucs​ac în tonuri neutre.