Importanta si utilitatea unei lenjerii de pat pentru un somn odihnitor?

Importanta si utilitatea unei lenjerii de pat?


Ne petrecem mult timp, apoape 25 de ani in pat, dormind, relaxandu-ne. De la odihna pana la alte activitati :-) le petrecem in pat.

Un somn bun poate face diferenta intre o stare de sanatate buna sau nu.Factori importanti ai un somn bun

Un somn linistit si odihnitor este influentat de multi factori externi si interni. Calitatea patului, calitatea lenjeriei de pat, lumina cat si mediul sunt factorii externi care ne pot influenta negativ sau din contra pozitiv. Cu cat patul este drept, cu cat lenjeria de pat este unacalitativa, fina si nu deranjeaza la atingere, somnul este unul armonios.

Am sa subliniez mai ales calitatea lenjeriei de pat. Recomand cu caldura lenjeriile oferite la reduceri bune de catre on|bed. Lenjeria mea favorita este lenjeria de pat Cara este fabricata dintr-un material de inalta calitate, ce asigura un somn linistitor si odihnitor pe parcursul intregii noptii.

Fibrele naturale din care materialul este constituit, confera o buna ventilatie a aerului, acesta fiind potrivit pentru orice anotimp. Modelul acestei lenjerii va iesi in evidenta in camera dumneavoastra, prin imprimeul modern si individualist.

Daca pe langa acesti factori avem un cearsaf delicat la atingere avem si o luminozitate scazuta, o liniste deplina vom avea garantat un somn bun. Un somn linistit.

Un somn bun si linistit are efecte extraordinare asupra organismului.Indiferent de varsta, fie ca vorbim de un adult sau un copil. Un somn scurt, cu intreruperi poate avea efecte negativa ca oboseala, stres, scaderea imunitatii dar si alte efecte.

Noapte buna! Voi ce secrete aveti pentru un somn bun?